Op 15 februari 2014 zullen Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer een unieke avond verzorgen in de Ziggo Dome te Amsterdam. Onder de naam ‘Ladies of Soul’ zullen de vijf topartiesten met elkaar en ook solo een avondvullende muzikale show ten gehore brengen. Tijdens het concert wordt eigen repertoire afgewisseld met oude en nieuwe pop- & soulklassiekers. Een grote live band bestaande uit de 'crème de la crème' van muzikaal Nederland zal de Ladies begeleiden, aangevuld met speciale gasten. Tickets voor ‘Ladies of Soul’ zijn vanaf vandaag te koop via SEE tickets en www.ladiesofsoul.nl.

Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy hebben de kwalificatie 'Ladies of Soul' ruimschoots verdient. Deze gerenommeerde entertainers behoren al jaren tot de top in hun vakgebied. Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor het muziekgenre maar ook naar hoe zij met hart en ziel, als soulmates en powerladies, op de bühne staan. De bundeling van hun krachten voor ‘Ladies of Soul’ creëert een chemie die de zangkwaliteiten en muzikaliteit van elke lady in optima forma naar boven brengt. Het resultaat vormt een unieke, spectaculaire en feestelijke avond die bruist, verrast en ontroert. ‘Ladies of Soul’ is een groots opgezette liveshow met topartiesten, vol herkenbare hits en verrassende gastoptredens en is een initiatief van Tjeerd Oosterhuis (Musical Director) in samenwerking met de Ladies.

Tjeerd Oosterhuis: ’Deze Ladies zijn stuk voor stuk al uniek in kwaliteit en performance. Dat ze nu met elkaar dit nieuwe avontuur aangaan maakt het natuurlijk extra speciaal!'

'Ladies of Soul' wordt mede mogelijk gemaakt door Ziggo. Nico Rijkhoff, Director Brand bij Ziggo: “Deze samenwerking sluit naadloos aan bij Ziggo’s visie om als media- en entertainmentbedrijf de verbinding met zijn klanten te zoeken om ze informatie, beleving en entertainment te brengen. Wij geloven dat dit nieuwe evenement past bij Ziggo en de krachten van beide partijen optimaal benut.”

Meer informatie over Ladies of Soul: is te vinden op www.ladiesofsoul.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ladies of Soul
Datum: 
15 februari 2014, 20:30u
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over