De slimme verstaander had het ongetwijfeld al opgemerkt: achter de schermen van Het Hedendaagse zijn de heren van Triggerfinger al een tijdje iets bijzonders aan het bekokstoven; een spannend project om straks - begin 2019 - hun twintigste verjaardag in stijl te vieren.
Afgelopen maanden hebben de mannen uren gesleten met het beluisteren van oude opnames, radio- en tv-sessies; met het doorploegen van massa’s foto’s uit eigen archieven én die van fans.

Tussen de zomerfestivals door werden een aantal nummers heropgenomen in een nieuwe versie en tenslotte werden de beste live-opnames gedistilleerd uit concerten van de afgelopen jaren, om zo de ‘Faders Up - Live’ traditie voort te zetten.

Al dat materiaal wordt op dit moment in een 20th Anniversary Limited Edition Luxe Box set gemonteerd, waarin maar liefst 4 vinyl-albums, 3 CD’s en een fotoboek van 60 pagina’s verzameld worden. Yep. Dat is een hoop muziek en foto’s, een overzicht van 20 jaar muziek maken, massa’s kilometers vreten en uithangen op de gekste plekken met de meest geweldige mensen.

Deze BOX komt uit op 1 februari 2019 op 1000 exemplaren. Een deel daarvan zal in de gespecialiseerde platenzaken terecht komen, maar als u zeker wil zijn van een exemplaar is het geen slecht idee om dit via postorder te bestellen, rechtstreeks bij de band.
En omdat de Triggerfingers toffe peren zijn, gooien ze u al meteen een korting toe: als je de TF20 - BOX bestelt tussen vandaag en Kerstmis (25 december) dan laten ze de verzendkosten vallen. Voor 99€ all-in wordt dit prachtexemplaar van jou en krijg je het eind januari toegezonden. Details via de Triggerfinger-webshop

PRE ORDER

Daarnaast speelt de groep nog een aantal verjaardagsshows, te beginnen in Utrecht (TivoliVredenburg, Feb 3) en Antwerpen (Roma, Feb 13, 14, 15, 16 - er zijn nog een paar kaarten voor Feb 13 – de andere concerten in Antwerpen zijn uitverkocht).
Stay tuned for more news!

tickets & info: www.triggerfinger.net

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over