Comedy sensatie Trevor Noah komt in 2024 naar Nederland met zijn "Off The Record" World Tour. Op dinsdag 10 september 2024 zal Trevor Noah optreden in de RTM Stage in Rotterdam, gevolgd door een tweede show op woensdag 11 september 2024 in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 9 februari om 10.00 uur via www.livecomedy.nl.

Trevor Noah is een Zuid-Afrikaanse comedian, schrijver, producer en presentator. Hij is wereldwijd bekend vanwege zijn iconische rol als presentator van "The Daily Show" op Comedy Central. Ook is hij auteur van de bestseller "Born a Crime: Stories from a South African Childhood". Als pionier in de comedy-industrie weet Trevor Noah fans over de hele wereld weten te boeien met zijn onweerstaanbare stijl.

Trevor Noah heeft in totaal 12 comedy specials geschreven, geproduceerd en gespeeld, waaronder de Emmy-genomineerde "I Wish You Would". Zijn special "Trevor Noah: Son of Patricia," ontving een NAACP Image Award voor Outstanding Variety Show, evenals een Grammy Award-nominatie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over