Vanavond wordt de terugwedstrijd tussen PSV Eindhoven en FC BATE Borisov gespeeld in de Play-Offs van de UEFA Champions League bij Q2. De Nederlandse landskampioen won de heenwedstrijd in Wit-Rusland met 2-3 en staat dus dicht bij kwalificatie voor de groepsfase van het toernooi. De verliezer is meteen gekwalificeerd voor de groepsfase van de UEFA Europa League. De wedstrijd is vanaf 20.40 live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app.

Na het spannende duel in de heenwedstrijd, waarbij de 19-jarige debutant Donyell Malen de Eindhovenaren in de 89steminuut de overwinning bezorgde, trekken de Russen uit Borisov morgen naar het Philips Stadion in Eindhoven. Het is voor de ploeg van Mark van Bommel de eerste ontmoeting met de 14-voudige Wit-Russische kampioen in hun thuisbasis. Wie plaatst zich voor de poulefase van de UEFA Champions League?

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles de Bilde. Maarten Breckx ontvangt voormalig PSV-trainer Aad de Mos en Timmy Simons, ex-speler van PSV en huidig T3 van Club Brugge, in de studio voor de voor- en nabeschouwing van de wedstrijd.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE TERUGWEDSTRIJD IN DE PLAY-OFFS
PSV EINDHOVEN - FC BATE BORISOV
WOENSDAG 29 AUGUSTUS 2018 OM 20.40 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over