Na 9 seizoenen op het kleine scherm, krijgt de populaire VTM GO-reeks ‘Vloglab’ nu een vervolg in de bioscoop met ‘Vloglab: The Movie’. In ‘Vloglab: The Movie’ neemt de Vloglab-band deel aan een zangwedstrijd. De winnaar mag in het voorprogramma van de enige echte Metejoor optreden, maar niet alle bands gunnen elkaar de overwinning...

Naast de vaste cast bestaande uit Anneleen Debaveye, Angela Jakaj, Cédric Galle, Chakir Benjlil, Jonathan De Grefte, Steffi Mercie, Stien Edlund, Sven Van Alboom en Tristan Stienlet duikt ook zanger Metejoor op. Het wordt meteen zijn vuurdoop als acteur in een langspeelfilm.

De finale trailer kan je hier bekijken:

image

WEDSTRIJD voor een EXCLUSIEVE SCREENING

Op woensdag 28 juni in de namiddag maakt een volledige klas kans op een exclusieve screening van Vloglab: The Movie in aanwezigheid van één van de castleden.

Wat je hiervoor moet doen? Simpel: speel met jouw klas een grappige of favoriete scène na uit de serie Vloglab. Post het filmpje op TikTok met de hashtag #vloglabthemovie en tag @ vloglab_official. Zorg er wel voor dat je profiel openbaar is, zoniet kan er geen winnaar geselecteerd worden.

Vloglab: The Movie’ is een productie van HH107 in coproductie met DPG Media België. De film wordt vanaf 28 juni 2023 in de bioscoopzalen verdeeld door Just Entertainment.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over