Tourist LeMC opent een eigen pop-up winkel in thuisstad Antwerpen om het succes van zijn nieuwe plaat Niemandsland te vieren. De pop-up shop is nog minstens tot en met 23 mei geopend. Elke dag van 12 tot 18 uur, in IJzerenwaag 15.

Komt zeker is langs want er is nieuwe merch, oud werk is terug beschikbaar op CD, … De moeite dus. En ik kom af en toe ook ne keer langs dus wie weet zien we mekaar! Wees welgekomen. - Tourist LeMC

Over Tourist LeMC
Sinds de begindagen van debuut ‘Antwerps Testament’ zijn de kaarten van Johannes’ leven grondig herschud. Een paar Belpop-klassiekers zoals ‘Liefde Liefde’, ‘Horizon’, ‘Spiegel’ en ‘Koning Liefde’ rijker, de wondere wereld van het vaderschap ontrafeld en ondertussen gestaag geëvolueerd als mens, als tekstschrijver. Dit alles resulteert in een verse lading uitgepuurde, volwassen en doodeerlijke songs.

Na albums ‘En Route’ en ‘We Begrijpen Mekaar’ tuurt Tourist zo nu en dan in de achteruitkijkspiegel en mijmert… Zijn we met z’n allen in niemandsland verzeild geraakt? Staan we genoeg stil bij wat echt cruciaal is? Waarom worden we naar waarde geschat op basis van materialisme? Kleine vragen die resoneren op ‘Niemandsland’, alwaar iemand iets is en niemand alles.

'Niemandsland' is nu beschikbaar in cd-formaat via Top Notch. Op 18 juni komt de plaat uit op gekleurde vinyl in beperkte oplage.

LIVE
11.02.2022 - LOTTO ARENA, Antwerpen
12.02.2022 - LOTTO ARENA, Antwerpen -
EXTRA SHOW

Luister naar Niemandsland

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over