Tourist LeMC heeft met "Horizon" een prachtige nieuwe single uit. Een nummer dat een heel speciale betekenis kreeg na de trieste aanslagen van vorige week, dat een teken is geworden van hoop en sterkte en daarom hotshot is van deze week bij Studio Brussel.

Als meesterlijk verteller-causeur schrijft Johannes Faes zijn songs natuurlijk nooit zonder betekenis. Zijn tweede album 'En Route' staat bol van de scherpe maatschappijkritische en ietwat spirituele, persoonlijke beschouwingen. Met zijn straffe en beklijvende songs, niet in het minst om de rake lyrics en herkenbare thematieken, slaat hij een brug tussen Nederlandstalige folk en hiphop. Een uniek recept dat erg wordt gesmaakt door zowel critici als publiek, alsook door heel wat collega's in het vak. 'En Route' bevat dan ook een aantal mooie samenwerkingen met o.a. Flip Kowlier ("Troubadours") en Bart Peeters (in onvervalst Boechouts op "Meester Kunstenaar").

De officieuze Antwerpse stadstroubadour kondigt vandaag aan dat hij dit najaar groots concerteert in zijn eigen thuishaven. Op zaterdag 12 november betreedt Tourist LeMC het podium van de Lotto Arena. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 april om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tourist LeMC
Datum: 
Zaterdag 12 november 2016
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over