Tourist LeMC claimt met zijn nieuw album de #1 positie in de Nationale Ultratop Hitlijsten. Op Niemandsland gaat Johannes Faes, oftewel Tourist LeMC, op zoek naar antwoorden op de kleine vragen die het leven ons voorschotelt. Naast deze prachtige prestatie keert hij met dit album terug naar het podium op vrijdag 11 februari 2022 in de Lotto Arena in Antwerpen. Omdat de vraag naar tickets groot is, maakte hij bekend dat er op 12 februari een extra show in diezelfde Lotto Arena wordt toegevoegd.

Tourist LeMC is momenteel ook elke vrijdag te zien als gloednieuwe coach in het VTM-programma 'The Voice van Vlaanderen' en op maandag deelt hij het podium met collega-artiesten in het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'.

Over het Tourist LeMC
Sinds de begindagen van debuut ‘Antwerps Testament’ zijn de kaarten van Johannes’ leven grondig herschud. Een paar Belpop-klassiekers zoals ‘Liefde Liefde’, ‘Horizon’, ‘Spiegel’ en ‘Koning Liefde’ rijker, de wondere wereld van het vaderschap ontrafeld en ondertussen gestaag geëvolueerd als mens, als tekstschrijver. Dit alles resulteert in een verse lading uitgepuurde, volwassen en doodeerlijke songs.

Na albums ‘En Route’ en ‘We Begrijpen Mekaar’ tuurt Tourist zo nu en dan in de achteruitkijkspiegel en mijmert… Zijn we met z’n allen in niemandsland verzeild geraakt? Staan we genoeg stil bij wat echt cruciaal is? Waarom worden we naar waarde geschat op basis van materialisme? Kleine vragen die resoneren op ‘Niemandsland’, alwaar iemand iets is en niemand alles.

'Niemandsland' is nu beschikbaar in cd-formaat via Top Notch. Op 18 juni komt de plaat uit op gekleurde vinyl in beperkte oplage.

Hier beschikbaar

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over