Op het podium van Pukkelpop ontving Tourist LeMC deze zomer een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn tweede album ‘En Route’ in België. Het album dat meer dan 25 weken in de Ultratop-10 stond is een giga hit gebleken. In België, maar ook in Nederland met diverse televisie-shows en festival-optredens. Om het algehele succes van dit album te vieren brengt Top Notch een Deluxe editie uit op 18 december van ‘En Route’ met een live-album als bonus-cd.

Sinds de release van ‘En Route’ verschenen drie singles. ‘Koning Liefde’, een nummer met bijna meer dan 1,5 miljoen views op de YouTube-teller en dat met 18 weken airplay de gemiddelde levensduur van een radiosingle flink wist te overschrijden. Daarna volgden succesvolle opvolgers De Troubadours’ met Flip Kowlier, en titelsong En Route'. Op de radio is Tourist LeMC een feit, maar ook op televisie doet de Troubadour het goed. In België was hij onder andere te zien bij Van Gils & Gasten, Jonas & Van Geel, etc.. En in Nederland was hij te zien bij De Wereld Draait Door.

En Route Deluxe’ wordt aangeboden in een speciale digibook verpakking met 2 cd’s. Op de ene CD staat het album ‘En Route’ en op de andere CD staat een live concert (audio) wat is opgenomen in de Ancienne Belgique op 30 oktober 2015 inclusief zijn doorbraakhits ‘Liefde Liefde’ en ‘Mijn Stad’. In de digibook zit een extra dikke booklet met songteksten, persfoto’s en foto’s van het concert in de Ancienne Belgique door Dries Luyten.

CD1: EN ROUTE

  1. En Route
  2. Bilan
  3. Verhalen van de Wijk
  4. De Troubadours ft. Flip Kowlier
  5. Miljonaire
  6. Adieu ft. Fit
  7. Koning Liefde
  8. Tot Hiertoe Alles Goe
  9. Meester Kunstenaar ft. Bart Peeters
  10. Chanter
  11. Horizon ft. Wally
  12. Deze Nacht

CD2: LIVE IN DE ANCIENNE BELGIQUE

  1. En Route
  2. Bilan
  3. Verhalen Van De Wijk
  4. De Troubadours
  5. Adieu
  6. Miljonaire
  7. Mijn Stad
  8. Als Ge Wilt Vrijen
  9. Hulpverlener
  10. Weg Van Hier
  11. Man Zijn
  12. Huwelijk van de Toekomst
  13. Klein Gebedje
  14. Liefde Liefde
  15. Chanter
  16. Koning Liefde
  17. Meester Kunstenaar
  18. Horizon
  19. Deze Nacht

TOURDATA

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over