Wie kan het beter verwoorden dan Tourist LeMC zelf?

“Yo lieve mensen, groot nieuws! 11 februari 2022 geven we een nieuwe show in de Lotto Arena. Gaat een bom van een show worden. Ik wil jullie daar allemaal bij. Aanstaande maandag 29 maart start de ticketverkoop. Ik zou zeggen: Fix een ticketje. Wees snel. Wees welgekomen. Ik weet, het is nog ver af, maar het is wel iets héél schoon om naar uit te kijken, toch? Peace and love en tot snel!” Bekijk de video hier.

De Antwerpse stadstroubadour schiet de laatste jaren als een komeet omhoog. Na twee uitverkochte shows in de Lotto Arena stond hij eind 2019 in het Sportpaleis, een absoluut hoogtepunt. Met albums 'En Route' en 'We Begrijpen Mekaar' leverde hij stuk voor stuk topsingles af die hem een welverdiende plek in het VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' bezorgden. Die muziekliefde trekt hij door naar het coachen van talenten in The Voice en naar zijn vele fans. Het is uitkijken naar de release van de 4e langspeler ‘Niemandsland’ op vrijdag 2 april. Als vanouds koppelt Tourist LeMC maatschappijkritisch denken aan introspectie, waarbij zijn poëzie een nostalgische blik op het verleden werpt, afwisselend verankerd in het heden en met een standvastig been in de toekomst.

Met een nieuw album onder de arm keert Tourist LeMC terug naar het podium op vrijdag 11 februari 2022 in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start maandag 29 maart om 10u via livenation.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tourist LeMC
Datum: 
Vrijdag 11 februari 2022
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over