De Radio 1 Sessies komen er weer aan. Voor de achtste keer nodigt Radio 1 vier topartiesten en hun gasten uit voor exclusieve concerten vol verrassende muzikale samenwerkingen. Dit jaar staan van 16 tot en met 19 november Tourist LeMC, Kommil Foo, Selah Sue en Henny Vrienten centraal. Zij nodigen hun muzikale vrienden uit, waaronder Bart Peeters, Spinvis, Melanie De Biasio en Tom Barman. De Radio 1 Sessies hebben dit jaar plaats in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

Verrassende samenwerkingen

Voor de Radio 1 Sessies nodigen de centrale artiesten telkens muzikale gasten uit. Dat resulteert in unieke en vaak verrassende samenwerkingen. Zo zal Tourist LeMC het podium delen met Bart Peeters, maar ook met Jos Smos van de Antwerpse volksgroep Katastroof en de Nederlandse rapper Typhoon. Kommil Foo maakt er een stijlvolle avond van met zowel Spinvis, Stef Kamil Carlens als Wannes Cappelle.

Selah Sue geeft het jonge Brusselse duo Hydrogen Sea een opstapje en gaat de jazztoer op met Melanie De Biasio. En Henny Vrienten brengt zijn oude Doe Maar-makkers Ernst Jansz en Jan Hendriks mee, net als Lieven Tavernier en Tom Barman.

Dit is de volledige line-up:

maandag 16 november: Tourist LeMC
gasten: Bart Peeters, Daan, Katastroof, Typhoon en Pierpoljak

dinsdag 17 november: Kommil Foo
gasten: Stef Kamil Carlens, Spinvis, Wannes Cappelle, Derek en Pigeon

woensdag 18 november: Selah Sue
gasten: Melanie De Biasio, Hydrogen Sea en Pomrad

donderdag 19 november: Henny Vrienten
gasten: Tom Barman, Lieven Tavernier, Ernst Jansz en Jan Hendriks (Doe Maar), George Kooymans (Golden Earring) en Rico & Sticks OpgezwolleTotNu

Luc Janssen presenteert de Sessies, die live van uit het Zuiderpershuis worden uitgezonden op Radio 1 en via streaming te bekijken zijn op radio1.be.

Meer info & tickets: radio1.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: