Tourist LeMC, de superpopulaire Antwerpse stadstroubadour en Yves Paquet, de getalenteerde singer/songwriter met Braziliaanse roots worden toegevoegd aan het programma van vrijdag 26 juli. Bazart en Tom Odell krijgen dus meer dan aangenaam gezelschap op de openingsdag van Suikerrock 2019!

Tourist LeMC

Hij is vader geworden, Johannes Faes alias Tourist LeMC, en dat is voor heel wat artiesten-vaders vaak de aanleiding om al die vaderschapsgevoelens op plaat te zetten. Dat deed ook onze superpopulaire Antwerpse stadstroubadour met zijn tweede album 'We begrijpen mekaar'. Al is Antwerpen en de gekke smeltkroes waarover hij zingt nooit veraf. Prachtplaat, die meteen ook z’n debuut 'En route' uit 2015 overtrof.
Tourist heeft niet bepaald moeilijkheden om Sport- en andere paleizen uit te verkopen en een publiek in een groot meezingkoor om te toveren. Met een verse MIA op zak doet hij dit jaar ook Suikerrock aan. De nummers van ‘We begrijpen mekaar’ zijn live dankzij een heerlijke productie van Yousef Chellac, veel dansbaarder. Op hitsingle 'Spiegel' krijgt Raymond Van Het Groenewoud de rol van voorzanger, en andere samenwerkingen zoals met Alice on the Roof gaat hij ook niet uit de weg.

Koning Liefde op Suikerrock 2019, samen met u. Reken maar dat u er op vrijdag 26 juli niet zal staan voor de ‘schone schijn’, tierlantijn nog aan toe!

Yves Paquet

Een Duitstalige Belg met een Franse naam en Braziliaanse roots : wow denk je dan, zoveel invloeden om uit te putten en muziek mee te maken. Dat dachten ze bij Studio Brussel ook toen ze Yves Paquet selecteerden voor de Nieuwe Lichting 2018.

Hij werd finalist met het nummer ‘Nightshift’, won de wedstrijd niet, maar zijn deelname ging bepaald niet onopgemerkt voorbij. Jurylid Jeroen De Pessemier van The Subs was meteen fan, en het resulteerde in een samenwerking voor het heerlijke singletje en oorworm 'UFO'. Yves zag plots veel deuren opengaan. De nieuwe lichting heeft een cirkel van samenwerkingen in gang gezet, waaronder bv. die met Aeroplane voor de single ‘Body’. Inmiddels is hij klaar voor het grotere werk. Hij tekende een contract met Warner Music, en ‘Talk about the weather’ was het eerste nummer onder dit label. Yves Paquet opent Suikerrock 2019 op vrijdag 26 juli. Feel the vibe!

Suikerrock 2019 vindt plaats van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in het centrum van Tienen.

Reeds bevestigd voor het hoofdpodium op de Grote Markt:

Vrijdag 26 juli

  • Yves Paquet
  • Tom Odell
  • Tourist LeMC
  • Bazart

Zaterdag 27 juli

  • Goose

Zondag 28 juli

  • Rob De Nijs
  • Nielson
  • Niels Destadsbader
  • Marco Borsato

Tickets

Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
26 - 28 juli 2019
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over