Putrock tekent present voor een 8ste editie op vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei. Het unieke kader van de Beringse koolmijnsite be-MINE, zal opnieuw dienst doen als decor voor het festival. De organisatie haalt zwaar uit met twee absolute toppers.

Heugelijk nieuws vanuit de Beringse ondergronden. Met THE SUBWAYS haalt de organisatie een internationale klepper binnen. De Engelse alternatieve rock-band scoorde enkele jaren geleden met We don’t need money to have a good time een absolute monsterhit.

TOURIST LeMC was afgelopen jaar niet weg te denken in de Vlaamse en Nederlandse charts. De Vlaamse hiphop troubadour is dan ook in de running voor maar liefst 5 Music Industry Awarads (MIA’s)!

Deze twee eerste namen zetten de toon voor Putrock 2016. Op zaterdag wordt het profiel scherper gesteld en wordt resoluut gekozen voor twee genres. Verwacht je aan het betere gitaarwerk en een combinatie van rhymes en beats.

Nieuw is ook het tweede podium op de openingsdag. Naast een feesttent met sfeervolle DJ’s worden er extra podiumkansen geboden aan lokaal en regionaal vinylgeweld.

Het nieuwe profiel gaat samen met een nieuwe huisstijl. Meer dan ooit zal de look and feel het karakter van de industriële site beademen.

Bijkomend zal ook het terrein worden heringericht. Putrock situeert zich op de evenementenweide naast het directeursgebouw en onder de passerelle van de voormalige kolenwasserij.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.putrock.be. Je betaald 6 euro voor een vrijdagticket en 15 euro voor zaterdagticket. Voor een combi-tickets betaal je 18 euro.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: