De Canadese rapper Tory Lanez presenteert op 14 maart 2017 zijn "debuutplaat” I Told You (2016) in de Brusselse Ancienne Belgique.

"De titel van mijn plaat is gericht aan de mensen die niet in mij geloofden. Diegenen die dachten dat mijn droom zo onrealistisch was dat het onmogelijk was… Ik was dakloos, mijn leraars ontmoedigden mij en op de koop toe vertelden omstaanders mij dat het celebrity leven niet weggelegd was voor lui uit onze buurt. Al die zaken hebben mij energie gegeven en zorgen ervoor dat ik sta waar ik nu sta. 'Ik heb je gewaarschuwd (en ik ben nog lang niet uitverteld)’, is dan ook het motto van de plaat.”

Binnen de R&B- en hip-hop-wereld wordt de vierentwintigjarige Tory Lanez al enkele jaren geroemd om zijn vele singles, mixtapes en samenwerkingen met andere muzikanten. Bij de kenners is Lanez bekend van de 15 mixtapes (waaronder Conflicts of My Soul: The 416 Story, de Chixtapes series, Lost Cause en The New Toronto) die hij sinds 2009 uitbracht. Het grote publiek kent de man van de singles Say it en Luv die zowel scoorden in 'The Rhythmic and Urban Charts’ als in de 'Billboard Hot 100’.

Lanez heeft een aantal bekende fans. Zo nam Ed Sheeran in 2015 een versie van Say it op en verscheen er in 2010 een video waarop Justin Bieber stukken uit zijn favoriete Lanez mixtape ("Beamer Benz or Bentley (Freestyle)” rapt. Het is een kwestie van tijd alvorens de rest van de wereld overstag gaat voor Tory. Verzeker je nu van een toegangsticket voor 14 maart 2017 en je kan achteraf vertellen dat je Tory nog in een kleine zaal hebt gezien.

De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 16 september om 10 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tory Lanez
Datum: 
14 maart 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over