KANAAL TWEE

An Voorhoof, de 22-jarige schoonheiddspecialiste uit Drongen en met haar 1m83 de grootste van alle kandidaat-modellen, verlaat als tweede het programma ‘Topmodel’. Zij en haar West-Vlaamse collega Valerie kwamen volgens de professionele jury samen in aanmerking voor eliminatie. Modellenbaas Marc Dochez besloot Valerie nog een extra kans te geven, tot groot spijt van An én van de andere meisjes...

Hoe het ging...
Acting coach en gastjurylid Aza Declercq vond dat An tijdens de poses een muur om zich heen bouwt. Styliste Lieve Gerrits vindt An een heel mooi meisje, maar dat alleen is niet genoeg om een topmodel te worden. Kortom, de jury had meer van An verwacht.

Valerie is volgens de Topmodel-jury te vol van zichzelf : dat is geen goede eigenschap voor een model. Belgische modellen staan immers bekend om hun open en sociale karakter. Bovendien vinden de juryleden dat ze er tijdens de lingerieshoot niet in geslaagd is de opgelegde emotie over te brengen.

De jury stuurt An en Valerie bijgevolg door naar Marc Dochez. In de loft zijn de andere meisjes het er intussen roerend over eens : zij zien liever An dan Valerie terugkeren. Maar Marc Dochez van Dominique Models beslist daar anders over. Hij vindt An een heel mooi meisje, maar mist iets extra’s. Valerie krijgt een uitbrander over haar gedrag, maar hij wil haar nog wél een kans geven.

Tekst: KANAAL TWEE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: