Na Sergio Herman's “Churchill Club” nu ook "Peppe's Trattoria" exclusief ontwikkeld voor spektakel-musical 40-45

Nadat eerder vorige week bekend werd gemaakt dat Sergio Herman een tijdelijk exclusief restaurant opent in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, laat Studio 100 nu weten dat ook topchef Peppe Giacomazza een tijdelijk restaurant opent in het Studio 100 Pop-Up Theater. Speciaal voor de bezoekers van de spektakel-musical 40-45 creëert Peppe Giacomazza een authentieke Italiaanse culinaire ervaring. Er zullen heerlijke pasta's en pizza's geserveerd worden met de signatuur van de chef. Samen met bezieler Gert Verhulst opent hij vanaf 7 oktober 2018 Peppe's Trattoria. Iedereen is welkom in dit nieuwe toprestaurant voor de lekkerste Italiaanse gerechten.

Gert Verhulst: “Ik ben bijzonder verheugd dat we na Sergio Herman, ook Peppe Giacomazza hebben kunnen overtuigen om mee zijn gastronomische schouders onder het Studio 100 Pop-Up Theater te zetten. Ik ben zelf een enorme liefhebber van Peppe's creaties en ik ben er zeker van dat ook de bezoekers van de spektakel-musical 40-45 zijn gerechten zullen smaken.

Peppe Giacomazza:Al sinds de start van njam! 8 jaar geleden, werk ik heel graag samen met mijn goede vriend Gert. Ik ben nu dan ook enorm blij en vereerd dat ik ook aan dit fantastische project zal meewerken.
De gasten van Peppe’s Trattoria mogen zich verwachten aan smaakvolle Italiaanse gerechten waar de goesting en kwaliteit van af zal spatten. Ik kijk er nu al naar uit. Buon appetito amici!"

L’arte della cucina. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die 38 jaar geleden het restaurant La Botte opende in Genk. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot ‘het beste Italiaanse restaurant’. In 2015 pakte Peppe uit met een gloednieuw culinair concept met een totaalbeleving: Peppe’s. Daar kan iedereen een vleugje proeven én meenemen van het beste dat Sicilië te bieden heeft.

Peppe Giacomazza is ook een vaste waarde bij njam!. Dankzij Peppe is Italië nooit ver weg bij njam!, zijn enorme productkennis en liefde voor de authentieke Italiaanse keuken uiten zich in de lekkerste gerechten die hij met heel veel passie en sympathie deelt met de njam!-kijkers in ondertussen al meer dan 13 tv-programma’s. Hij bracht samen met njam! ook al drie succesvolle, Italiaanse kookboeken op de markt!

Verhaal
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

info & boekingen via www.40-45.live

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
musical 40-45
Datum: 
vanaf 7 oktober 2018
Locatie: 
Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs

Reservatie:

Meer over