Met trots kondigen wij de nieuwste Top Notch Belgium signing Peet aan! Top Notch Belgium is het hip hop label van Universal Music Belgium. Beatmaker en rapper Peet, die al bekend staat om zijn vele vaardigheden binnen de groep Le 77, neemt al zijn muziek op in zijn eigen studio in Brussel.

Op amper 27-jarige leeftijd bracht hij al drie albums uit met Le 77 ('C’est Le 77' 2017 -'Bawlers' 2018 -'ULTIM' 2019) en twee solo albums: 'Peate' (2016) en 'Mecman' (2018). Opvallend ook zijn enkele mooie samenwerkingen: o.a. 'Nathy' met Blu Samu, 'Smooth' met Roméo Elvis en 'Mecman bro' en 'BX By Night' met Zwangere Guy.

Zowel in de studio als op het podium voelt Peet zich in zijn element. Hij zette al een aantal Belgische zalen en festivals in vuur en vlam met Le 77 (o.a. een uitverkochte AB op 15 oktober, Dour en de Lokerse Feesten). Maar hij was ook al te gast op podia in Frankrijk, Zwitserland en zelfs Québec.

Solo opende hij onder meer voor Blu Samu, Zwangere Guy en L'Or du Commun en spraken de hip hop media (Vice, Chase, Tarmac) vol lof over Peet. Met de jongste Red Bull Music Awards versierde hij zelfs een nominatie voor zijn album ‘Mecman’.

Peet is een artiest in constante evolutie en we kijken ernaar uit om samen met hem te werken aan zijn toekomstige projecten!

LIVE

  • 20.11.19 | Reflektor, Luik (support Zwangere Guy)
  • 21.11.19 | Badaboum, Parijs (met le 77)
  • 29.11.19 | De Kreun, Kortrijk (support Zwangere Guy)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: