Het is weer zondag dus tijd voor onze top 20. Intussen zijn we al toe aan editie 9 van dit jaar. Deze week hebben we liefst 4 nieuwkomers en dat wil ook zeggen dat er weer 4 nummers uit onze lijst zijn verdwenen.

De eerste nieuwkomers is Madonna met “sorry” die binnenkomt op 20. 1 plaats hoger debuteert Gene Thomas met “Voor altijd samen zijn”. De 2 andere nieuwkomers komen we hogerop nog tegen. Hooverphonic mag dan weer van 20 naar 16 met hun “you hurt me”. Ook Marco Borsato ft andrea bocelli mogen sterk vooruit met hun “Because we believe”.

De snelste stijger deze week is dan weer Eros Ramasotti ft anastacia die 5 plaatsen omhoog mogen en die zo op plaats 10 terecht komen deze week met hun “I belong to you”. Onze 3de nieuwkomer is onze winnares van Eurosong 2006 Kate Ryan met haar “Je t’adore”. Kate komt nieuw binnen op plaats 9 en is tevens onze nieuwe hittip. Stash ft Sarah bettens mogen ook 2 plaatsen naar boven en belanden op 8 met hun “I need a woman”.

De top 5 wordt geopend door Isabelle A die met haar hitsingle “Ik heb hem zo lief” wel 2 plaatsen moet prijsgeven. Hierdoor kan Spring 1 plaats omhoog met hun “Juf van Fysica” komen ze zo op 4.

Het podium wordt geopend door James Blunt die zijn eerste plaats moet prijsgeven en deze week op 3 beland met zijn “Goodbye my lover”. De stunt van deze week komt in ieder geval van Belle Perez die vanuit het niets op 2 binnenkomt met haar “El Mundo Bailando”. We hebben natuurlijk ook een nieuwe nummer 1 en dat is Kelly Clarkson die met haar “Because of you” de fakkel overneemt van James Blunt. Proficiat Kelly Clarkson!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: