Het is zondag dus is het tijd voor een wekelijkse evaluatie van jullie stemmen.

Deze week hebben we 2 nieuwkomers en dat zijn op plaats 20 spring met Juf van Fysica die tevens onze hittip is. 2 plaatsen hoger op 18 komt sean paul nieuw binnen met Ever blazin'.

Op 15 komen we dan weer Ellen dufour tegen die aan een 2de adem gevonden hem want met Lucky Lucky stijgt ze liefst 5 plaatsen. Terwijl Coldplay toch ook terug 2 plaatsen stijgt met Talk en zo op 14 terechtkomt.

Maar de winnaar van deze week is misschien wel Born. Hij klimt van 17 naar 10 deze week met zijn Fools rush in. Waar hij volgende week uitkomt zien we dan. Dit geldt ook voor Isabelle A diet met haar Ik heb hem zo lief nog maar eens 5 plaatsen kimt en zo op 8 terechtkomt.

Natalia & the pointer sisters moeten dan weer 2 plaatsen prijsgeven met hun sisters are doing it for themselves en belanden zo op plaats 5. De black ayed peas winnen dan weer 1 plaats met hun My humps staan ze deze week op 4. De pussycat dolls moeten hun 2de plaats al afstaan. Ze belanden met stickwitu op 3. James blunt blijft oprukken en komt nu al op 2 met zijn goobye my lover. Maar Udo staat voor de 5de keer op rij nummer 1 met zijn isn't it time. Proficiat Udo.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: