Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20. Deze week telt onze top 20 2 nieuwkomers en 5 zittenblijvers. Dit wil zeggen dat we ook nog 6 stijgers en 7 dalers hebben.

Zoals altijd beginnen we bij de nieuwkomers. De eerste komen we helemaal onderaan tegen en dat is Ian van Dahl met haar movin’on. De 2 nieuwkomer is tevens onze hittip en deze week zijn dit de Kippensoep Allstars het hun benefietsingle Kippensoep voor iedereen.

Na de nieuwkomers komen de stijgers aan de beurt. De eerste stijger is Laura lynn met haar “stille dromen” klimt ze van 20 naar 19. Robbie williams gaat dan weer van 19 naar 17 met zijn advertising space. Andere wereldster 50 cent gaat dan weer van 16 naar 14 met zijn window shopper.

De sterkste stijger komt dan weer van de Crazy frog. Vorige week moeste ze deze eer nog net laten aan de Pussycat dolls maar deze week is het hun tour want ze gaan van 11 naar 7. Dat de crazy frog het goed doet in muziekland mag wel gezegd worden want intussen hebben ze de best verkopende Belgische single van het jaar. Bob sinclar gaat deze week ook terug 1 plaats vooruit met zijn love generation en komt zo op 6 terecht.

De top 5 openen we dan weer met een nieuwkomer hierin en dat zijn de Pussycat dolls met hun stickwitu komen ze van plaats 8. Op plaats 4 staan net zoals vorige week de Black eyed peas met hun my humps. Net zoals de Black eyed peas blijven staan op hun plaats blijft ook de top 3 ongewijzigd. Zo blijft Natalia met the pointer sisters nog een week op 3 met hun “sisters are doing it for themselves”. Op 2 staat dan weer Star academy winnares Katerine met haar “Here come all the boys” en op nummer 1 staat voor de 3de week oprij Clouseau met Ik zie de hemel. Proficiat Koen en Kris en gaan jullie na Kerstmis ook het nieuw jaar in als nummer 1? Dat weten we volgende week.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: