Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20. Deze week bevat hij 2 nieuwkomers, 1 re-entry en geen enkele zittenblijver. Maar liefst 7 stijgers en 10 dalers.

We beginnen zoals altijd bij de nieuwkomers. De eerste komen we op plaats 19. De pussycat dolls hebben een opvolger voor don't cha en dat is stickwitu geworden en worden hiermee beloond door een plaats in de top 20.

2 plaatsen hoger op 17 komen we de re-entry tegen. Vorige week greep ze nog net naast de top 20 maar deze week komt ze terug binnen we hebben het natuurlijk over Lindsay die ons land mocht vertegenwoordigen op het Junior songfestival. De hoogste nieuwkomer en tevens onze hittip vinden we dan terug op plaats 16 en dat is de Crazy frog met hun kerstsingle "Jingle bells".

Het overzicht van de stijgers. Onze eerste stijger is Ellen dufour met haar Lucky lucky. Vorige week kwam ze nog niet binnen op plaats 20 en deze week stijgt ze door naar plaats 15. Anastacia daarentegen mag dan weer van 15 naar 13 klimmen met haar Pieces of a dream.

De top 10 wordt geopend door Max nog zo'n junior eurosongproduct. Zijn voor eeuwig stijgt van 11 naar 10. 1 plaats hoger komen we de snelste steger tegen. De black ayed peas stijgen in hun 2 de week van 16 naar 9 met hun "my humps". Gene thomas daarentegen stijgt dan weer van 8 naar 6 met zijn Ik leef.

We zijn intussen al aan de top 5 beland. Die wordt geopend door Madonna. Vorige week stond ze nog op 4 met haar Hung up maar deze week moet ze dus 1 plaatsje vrij geven. Natalia daarentegen gaat samen met the pointer sisters weer de goede weg op want ze klimmen van 5 naar 4.

Pim stond vorige week nog op 2 met zijn vannacht en moet deze week ook 1 plaats vrijgeven. Net zoals Katerine die van 1 naar 2 daalt met haar "Here come all the boys". Ze moet na 3 weken de eerste plaats bezet te hebben de fakel overdragen aan de Broertjes Wouters die met hun "ik zie de hemel" van 3 naar 1 stijgen. Hoelang kunnen zij de nummer 1 positie volhouden?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: