Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20. Deze week zijn we toe aan editie 38 van dit jaar. Deze week tellen we 2 nieuwkomers en 4 zittenblijvers. Dit zorgt ervoor dat we 6 stijgers en dus 8 dalers hebben.

We beginnen zoals gewoonlijk bij de nieuwkomers. De eerste nieuwkomer komen we tegen op plaats 19 en dat is onze hittip Anastacia met “pieces of a dream”. 1 plaats hoger komen we de 2de nieuwkomer al tegen en dat is deze week lunaman met hun nutckracha.

Dan zijn we toe aan de stijgers. De eerste stijger vinden we terug op plaats 16 en dat is voor lasgo met hun lying stijgen ze 4 plaatsen. De 2de stijger is Max. Hij greep net naar een ticket voor eurosong 4 kids maar stijgt deze week wel van 16 naar 13 in onze top 20.

Onze volgende stijger moeten we een heel pak verder kijken en die komen we tegen op plaats 7 al. Maar dit is wel een stijger van formaat stond vorige week nog op plaats 15 en stijgt deze week dus 8 plaatsen, Clouseau met hun nieuwe single “ik zie de hemel” krijgt deze eer.

Zo zijn we intussen aan onze top 5 aanbeland. Deze openen we met een ex-nummer 1 en dat is Bob sinclar die deze week van 3 naar 5 daalt. Op 4 komen we dan weer een stijger tegen en dat is Madonna met haar Hung Up klimt ze van 6 naar 4. Op 3 komen we Natalia & the pointer sisters tegen die na weken de kroon te hebben gehad deze moeten afstaan. Hun “sisters are doing it for themselves” daalt van 1 naar 3. Op 2 komen we dan Pim tegen met zijn 2de solosingle vannacht. Hij stijgt door van 5 naar 2. Intussen heeft zijn geliefde vriendin en star academy winnares de kroon overgenomen van Natalia want haar “Here come all the boys” klimt deze week van 2 naar 1. Proficiat Katerine met je 2de nummer 1 hit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: