Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20. Deze week zijn er 2 nieuwkomers en 1 zittenblijver. Maar liefst 10 dalers en 7 stijgers.

We beginnen zoals gewoonlijk met de nieuwkomers. De eerste vinden we helemaal onderaan terug op 20. Dat is Pim met Vannacht en is tevens onze hittip. De 2de nieuwkomer is eveneens vlaams en dat is voor Wouter met One little stap op plaats 18.

Na de nieuwkomers zoals gewoon de stijgers. De eerste stijger komen we pas tegen op 14 en is er al 1 van formaat. Gene thomas stijgt met ik leef 6 plaatsen. Van 13 naar 12 dus 1 plaats winst voor Milk inc met Go to hell. Op 10 vinden we dan weer een zeer sterke stijger terug en dat is Milo vs miami sound machine met dr pressure. Ze klimmen liefst 8 plaatsen maar grijpen toch net naast de sterkste stijger. Op 8 komen we dan weer Kelly Clarkson tegen met Behind these hazel eyes. Zij klimt 2 plaatsen.

Maar de sterkste stijger komt van de winnares van Star Academy want Katerine gaat van 15 naar 6 en klimt zo dus 9 plaatsen met haar Here come all the boys. De opvolger van New day die nog altijd op genoteerd staat op 19.

De top 5 openen we met Sylver en take me back. Ze verliezen 3 plaatsen want ze zakken van 2 naar 5. Het verlies voor Busta rhymes en de pussycat dolls is kleiner. Zij dalen van 3 naar 4 met hun Don’t cha. De Sugababes daarentegen gaan dan weer van 5 naar 3 met hun Push the button.

Op 2 komen we Natalia tegen samen met The Pointer Sisters. Hun sisters are doing it for themselves klimmen van 6 naar 2. Maar de nummer 1 blijft in handen ban Bob Sinclar met zijn Love generation. Zostaat hij voor de 2de week op de eerste plaats. Prociat Bob Sinclar!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: