Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20!

Deze week hebben we maar 1 nieuwkomer maar wel 8 stijgers!

De nieuwkomer is onze vorige single van de week en deze week hittip bij ons. Isabelle A met ik heb hem altijd zo lief komt nieuw binnen op plaats 18!

De eerste stijger is Coldplay op plaats 16 met talk klimmen ze 3 plaatsen. Eminem daarentegen mag 5 plaatsen naar boven met zijn when i’m gone en komt zo op plaats 15 terecht. De volgende stijger kometen we al voor naar plaats 10 gaan en dat zijn de Sugababes met ugly. Ze klimmen van 14 naar 10 dus 4 plaatsen winst.

Op plaats 9 komen we dan de sterkste stijger van deze week tegen. James blunt onze vorige hittip met zijn goodbye my lover schiet van 17 naar 9 dus liefst 8 plaatsen winst. Hij stond trouwens afgelopen week nog voor een uitverkocht Vorst nationaal.

Zo zijn we al aan de top 5 aanbeland. De top 5 is grondig door elkaar gegooid en bevat liefst 3 nieuwkomers. Op 5 vinden we Katerine terug met haar “Here come all the boys”. Ze stijgt deze week terug van 6 naar 5 en dat in haar 11de week. De pussycat dolls daarentegen stijgen dan weer fors door van 8 naar 4 en dat met hun stickwitu.

De top 3 wordt geopend door de Black eyed peas met hun my humps komen ze van 7 en dat wil dus zeggen ook voor hen 4 plaatsen winst. Het zilver is deze week voor de 4 soulmadammen. In hun 13de week slagen ze erin om terug van 5 naar 2 te springen en dat waarschijnlijk onder aanvoering van hun concertreeks in het sportpaleis. Hun sisters are doing it for themselves klimt 3 plaatsen. Maar UDO blijft voor de 3de week oprij op nummer 1 staan en dat met isn’t it time. Proficiat udo.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: