Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20. Deze week hebben we 3 nieuwkomers en 9 stijgers.

Zoals gewoonlijk beginnen we met onze nieuwkomers. De eerste komen we al tegen op plaats 20 en dat is eminem met zijn when i’m gone. 1 plaatsje hoger komt coldplay me talk nieuw binnen. De hoogste nieuwkomer en tevens hittip is James blunt met zijn goodbye my lover de opvolger van you’re beautiful.

De stijgers beginnen we met Gene thomas die deze week terug van 17 naar 15 stijgt met “ik leef”. De 2de stijger komen we 1 plaats hoger al tegen op 14 en dat zijn de sugababes met “ugly” komen ze van 18 en is hierdoor ineens onze sterkste stijger. Robbie Williams gaat deze week dan weer van 14 naar plaats 12. Zodat madonna ook 1 plaatsje mag doorschuiven naar 11 met haar “Hun up”.

50 cent gaat dan weer van 11 naar 10 met zijn window shopper. The black ayed peas en my humps gaan van 8 naar 7 en spelen haasje over met de pussycat dolls en hun stickwitu.

Zo komen we aan bij onze top 5. Deze wordt geopend door Natalia en The pointer sisters die gisteren aan een unieke reeks dubbelconcerten begonnen zijn. Natalia en haar sisters stijgen deze week dan ook van 6 naar 5 met hun “sisters are doing it for themselves. Op 2 komen we ex nummer 1 Clouseau tegen die van 4 naar 2 tuimelt. De Crazy frog en hun jingle bells daarentegen gaan dan weer van 4 naar 3. De kippensoep allstar stijgen van 3 naar 2 met hun kippensoep voor iedereen maar moeten lijdzaam toezien dat Udo de winnaar van X-factor nog altijd de nummer 1 positie bekleed met zijn is’t it time!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: