De voorbije week keken in totaal opnieuw meer dan een miljoen Vlamingen naar Beste Kijkers met 643.603 kijkers (live +5; 32,0% op VVA 18-54) en nog eens 422.264 (live +2) bij de herhaling op zondagavond.

Op woensdag 8 april 2015 mag Nathalie Meskens opnieuw 2 grote namen verwelkomen want niemand minder dan Tom Waes reist af naar Beste Kijkers om Tine Embrechts te helpen tijdens de speelse terugblik op de voorbije tv-week.

Sven De Ridder krijgt het gezelschap van Tim Van Aelst, de internationaal gelauwerde tv-maker en bedenker van onder meer Benidorm Bastards en Wat als?, die momenteel volle bak werkt aan het scenario van de Safety First-film. Maar hij neemt graag even een pauze om zijn tv-speldebuut te maken in Beste Kijkers.

Tom Waes en Tim Van Aelst kennen elkaar al lang. Ze werkten samen aan de programma’s Tomtesterom, Trigger Happy en De Oplichters. Ook Tine en Tim hebben trouwens iets gemeen: zij blijken verre familie van elkaar te zijn.

Tom wordt getrakteerd op een compilatie van zijn eenzaamste momenten uit Reizen Waes, Tim krijgt een overzicht van zijn grappigste awardspeeches en speciaal voor Tine, die sinds haar zwangerschap een gezonde appetijt heeft ontwikkeld, komt er een pizzakoerier langs.

In de finale vormt een montage van recente televisiebeelden de begintune van een Vlaams tv-programma. In de derde aflevering van Beste Kijkers krijgt That’s dedication, het aanstekelijke deuntje van Safety First, een Beste Kijkers-behandeling.

Op woensdag 15 april 2015 zijn Jeroen Meus en Rob Vanoudenhoven te gast.

De volledige afleveringen van Beste Kijkers kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: