Tom Odell kondigt vandaag de release van zijn tweede album aan. ‘Wrong Crowd’ wordt op 10 juni in de winkelrekken verwacht. De jonge Brit trekt daarna de baan op om zijn fans op het podium terug te zien. Na de zomerfestivals – met een passage op Pukkelpop op het programma – keert hij naar ons land terug! Op 20 februari 2017 speelt hij een intiem concert voor zijn Belgische fans in de Ancienne Belgique.

Tom, afkomstig uit West-Sussex, bezorgde de hele wereld kippenvel met zijn eerste album en een pak hits die nog lang zullen blijven nagalmen. ‘Long Way Down’ klokte af op ruim een miljoen verkochte exemplaren en platina in Engeland, en is een juweeltje dat we ons vooral herinneren dankzij hitsingle “Another Love”, maar ook “Can’t Pretend”, “Hold Me” en “Grow Old With Me”. 26 is hij intussen, en hij schrijft nog steeds treffende en hypergevoelige nummers, die recht naar het hart gaan. Dat leverde hem al onder meer de BRIT Critics’ Choice Award op in 2013.

Vol ongeduld wachten we dus de komst van zijn tweede langspeler af. ‘Wrong Crowd’ bestaat uit elf straffe songs geproducet door Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys, Kasabian) en telt met “Wrong Crowd” en “Magnetised” al twee nummers met enkele miljoenen YouTube-views... dat belooft! Eveneens veelbelovend is zijn passage in de Ancienne Belgique op 20 februari 2017! De ticketverkoop start op vrijdag 27 mei om 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tom Odell
Datum: 
20 februari 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over