Met trots presenteren we de tweede reeks namen van VESTROCK, het festival waar je de vriendschap viert. Tijdens de negende editie treden op:

Bekijk hier de aankondigingsvideo van de tweede reeks namen voor VESTROCK 2018. Uiteraard blijft het hier niet bij, want er volgen nog steeds tientallen namen voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR. Ook heb je nog een headliner van ons te goed.

VESTROCK
VESTROCK vindt plaats op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst. We organiseren in 2018 voor de negende keer het driedaagse onafhankelijke festival voor rock- pop- en danceliefhebbers. Omdat we gelegen zijn op een eiland heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Sterker nog: een gemoedelijker festival kom je niet snel tegen. Op VESTROCK ontdek je nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder biertje in de hand. Ons eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping, volgens bezoekers een van de beste festivalcampings van de Benelux.

Kaartverkoop gaat hard
De kaartverkoop is gestart via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws-Vlaanderen. VESTROCK speelt zich af op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten - net als andere jaren – beperkt is. De prijzen voor het festival bedragen € 45,00 voor vrijdag 1 juni, € 50,00 voor zaterdag 2 juni. Een ticket voor VESTROCK JUNIOR (zondag 3 juni) kost € 25,00. Liever een combiticket voor vrijdag en zaterdag? Deze zijn verkrijgbaar voor € 65,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 15,00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: