Vandaag is de release van het lang verwachte debuut album van Tom Gregory: ‘Heaven In A World So Cold’. Tom zijn leven in 12 tracks en een bonus track. Zijn debuut single ‘Run To You’ werd aan het eind van 2017 gereleased, de teller staat inmiddels op ruim 25 miljoen streams op Spotify en de plaat behoorde tot de grootste hits op de Duitse radio in het jaar 2018.

Luister naar Tom Gregory – Heaven In A World So Cold

Zijn nummers ‘Losing Sleep’, ‘Honest’ en ‘Small Steps’ lieten zien hoeveel de jonge Brit in zijn mars heeft. ‘Fingertips’ bracht het geheel naar een hoger niveau en eigenlijk all the way to the top in de Duitse airplay charts. Als we dan fast-foward gaan naar het jaar 2020 zien we in de maand april de release van zijn samenwerking met het DJ/producer duo VIZE. ‘Never Let Me Down’ heeft in totaliteit al meer dan 100 miljoen streams. Het is dus wel fair om te zeggen dat Tom Gregory zichzelf als artiest gevestigd heeft met bijna 7 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

Verhalen over real life relaties, de liefde voor zijn gitaar en de angst om ouder te worden, dit zijn allemaal inspiratiebronnen geweest voor het album. Tom is echt, what you see is what you get. Zijn muziek is waar het allemaal om draait.

Tom Gregory start in februari 2021 met zijn eerste headline tour in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over