De Duitse band Tokio Hotel komt terug naar België, en speelt op zondag 9 maart 2025 in Ancienne Belgique (Brussel). De ticketverkoop start op donderdag 7 december om 15u via www.fkpscorpio.be

De tweelingbroers (Bill en Tom) en twee vrienden (Georg en Gustav) begonnen als jonkies muziek te maken in Maagdenburg, Duitsland. Tokio Hotel voerde in het thuisland al snel de hitlijsten aan, voor de bandleden de monsterhit ‘Durch den Monsun’ of de Engelse versie ‘Monsoon’ op de wereld loslieten. De hype werd ontketend, gevolgd door succesvolle singles ‘Scream’ en ‘Don’t Jump’, uitverkochte zalen en in zwijm vallende meisjes over heel Europa.

Zowel het uiterlijk van de groepsleden als hun muzikale oeuvre heeft al meerdere metamorfoses doormaakt. Ondanks enkele korte pauzes schreef Tokio Hotel al zeven albums bij elkaar en veroverde de band wereldwijd alle podia en festivals. En daar stopt het niet bij, want er is nu ook een podcast ‘Kaulitz Hills’, fungeren Bill en Tom als jury bij The Voice of Germany en hebben ze een kerstsingle uitgebracht. Na meer dan zeven miljoen verkochte platen in 68 landen en ontelbare prijzen is Tokio Hotel nog ver van het einde van hun unieke reis. De Duitsers komen terug naar België en spelen op zondag 9 maart 2025 in AB. De ticketverkoop start op donderdag 7 december om 15u via www.fkpscorpio.be.

Tickets en prijzen:
Voorverkoop: 40 EUR

Tickets zijn vanaf donderdag 7 december om 15u verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over