Het multitalent Todrick Hall komt op 18 mei 2022 met THE FEMULINE TOUR voor een exclusieve Nederlandse show naar Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. Eerdere shows van Todrick in Nederland verkochten in no-time uit. De kaartverkoop is per direct gestart via www.carre.nl.

Todrick Hall; zanger, songwriter, danser, acteur, choreograaf, kostuumontwerper en regisseur - hij is van alle markten thuis. Zijn afgelopen shows in Nederland waren dan ook megaprojecten met een weelde aan kostuums en decor. Vandaag kondigt hij niet alleen zijn tournee aan, ook zijn gloednieuwe album 'FEMULINE’ ziet vandaag het licht. 'FEMULINE’ is Todrick’s grootste, meest gedurfde muziekproject tot dusver, naar eigen zeggen. Hij werkte met een groot aantal bekende namen aan dit album, waaronder Chaka Khan, Brandy, Tyra Banks, TS Madison en Nicole Scherzinger.

"It has taken me years and years, even after coming out, to be this comfortable embracing my masculine and feminine sides. I'm so excited to give people permission to live as their fullest and truest selves with this music that I handcrafted specifically for the gay community. But I also feel that my music will resonate with people of all age groups and from all backgrounds.”, aldus Todrick.

TODRICK HALL
Todrick Hall werd bekend in 2010 toen hij in de halve finale stond van het negende seizoen van American Idol. Na de talentenjacht is hij zich gaan focussen op het maken van content voor zijn YouTube kanaal. Inmiddels heeft hij meer dan 800 miljoen views op zijn kanaal, werkte hij samen met Beyoncé en speelde hij op Broadway in de musical 'Kinky Boots’ die werd bekroond met een Grammy en meerdere Tony Awards. Ook schreef en regisseerde hij zijn eigen MTV show 'TODRICK’. Hierin kregen fans een kijkje in zijn drukke, hardwerkende bestaan. Todrick Hall staat garant voor een geweldige on stage energie, creativiteit en enthousiasme.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Todrick Hall
Datum: 
18 mei 2022
Locatie: 
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Reservatie:

Meer over