Slechts 6 jaar was hij, toen Sean zijn eerste muzikale ervaringen opdeed in de Muziekacademie van Sint-Niklaas. Naast muziek was sport zijn favoriete tijdsbesteding; met basketball, competitie skiën en enkele jaren Ju-Jitsu kon hij zijn actieve gen onderhouden. Maar het onheil begon in '95 toen Sean’s ouders beslisten hem mee te nemen naar T/W. Bands als Channel Zero en Bodycount maakten zo’n indruk op hem, dat hij meteen verkocht was aan het hardere werk en … drummen. De volgende dag kocht hij zijn allereerste drumkit.
De daaropvolgende jaren kunnen we kort samenvatten: hij startte een metal coverband, sport werd minder belangrijk en liet zijn liefde voor muziek vastleggen door het oprichten van poppunkband Nailpin (waarmee hij ondertussen al Amerika en Japan zag). Momenteel is hij 3de jaars drums student aan de Popafdeling van het Rotterdams Conservatorium.

En dan nu ook TMF VJ? Tja, voorgesteld als grapje door mijn vriendin An (ook TMF VJ) tijdens de zoektocht naar een nieuwe VJ, werd ik uitgenodigd voor een screentest, schreef ik wat tekstjes en keek ik eens zwoel in de camera. Voor ik het wist, was ik dit biografietje aan het schrijven. Zo snel kan het gaan!!!
[b]Hitzone, elke werkdag tussen 18u30 en 19u30.[/b]

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: