TMF gaat de zomer in met een affiche waar menig festivalorganisator jaloers op mag zijn. Als dé festivalzender bij uitstek coveren we het nieuwe festivalseizoen uit alle mogelijke hoeken. Ziehier de festivalprogrammering op een gouden bordje....

TMF bewaakt zijn 'Kingdom of Music' met een arsenaal camera's waar zelfs Big Brother himself van opkijkt. VJ's An en Stijn zullen als goed geolied interviewduo met man en macht de Rockin' Royalties voor hun microfoon sleuren. Daags na het festival worden uit de karrenvracht aan interviews en beelden de mooiste momenten verzameld voor een terugblik: 'Rock Werchter Report'. Te lui om zelf af te zakken? Allergisch voor vertrappeld gras? Met 'Rock Werchter Report' ervaar je het frontstagegevoel vanuit je luie zetel.
Rock Werchter Report: 10 uur durend verslag met VJ An en VJ Stijn, van 3 t.e.m. 7 juli om 20u.

VJ Olli regeert natuurlijk nog steeds met ijzeren hand op het scherm én op de festivals. Maar niet voor lang meer... Wanneer deze festivalzomer erop zit, geeft hij de door hem in het leven geroepen titel 'King Of Festivals' door aan de winnaar van de nieuwe bikkelharde realityreeks 'King Of Festivals'. De opvolg(st)er van Olli zal met zijn/haar festivalskills in 9 afleveringen 9 andere kandidaten van zich af moeten schudden. De winnaar mag zichzelf één jaar lang met de titel 'King Of Festivals' laten aanspreken. De opnames van deze nieuwe reeks starten op de vooravond van Rock Werchter en vinden plaats op verschillende festivals in het Vlaamse land! De finale wordt gespeeld op Pukkelpop.
King Of Festivals: met VJ Olli, vanaf 6 juli, elke donderdag om 18u.

TMF's Kingdom Of Music telt ook twee nieuwe TV-queens in zijn koninkrijk. Sofie Engelen (ex-Studio Brussel) en Wendy Huyghe (ex-journaliste van Het Nieuwsblad) smokkelen deze zomer overal de TMF camera binnen voor 'Festival Facts'. Beide dames hebben al heel wat media- en festivalervaring achter de bevallige kiezen, maar zouden ook zonder een camera makkelijk backstage geraken met hun Killer Looks.
Festival Facts: met Sofie en Wendy, doorlopend elke dag.

'Werchter Preview' brengt bij de kijkers reeds het water in de mond (en de geur van verschaald bier en modder in de neus)... In 30 Minuten tijd krijg je een overzichtelijke vooruitblik naar Rock Werchter door middel van interviews met de bands en live sfeerbeelden.
Werchter Preview: vooruitblik op Werchter vanaf 12 juni, elke weekdag tot Werchter om 22u.

Om letterlijk en figuurlijk een beter beeld te krijgen van wat TMF voor de kijkers betekent tijdens de festivalperiode, check http://www.tmf.be/tmfdownloads/festivalpower.wmv

TMF is partner van de volgende festivals:

Graspop
Rock Werchter
Pukkelpop
Pole Pole Beach
Feest In Het Park
Boomtown
Festival De Mart
Rock Herk
Rock Ternat
Blue Note Festival
Cactus
Couleur Café

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: