Hallo Hadise. Zaterdagavond werd in het Antwerpse Sportpaleis voor de 8ste keer de TMF awards uitgereikt. Jij viel trouwens in de prijzen. Je won namelijk de award voor best Urban. Hoe voelt dit nu om zo’n award te winnen?

gewoon WAUW!!! een award winnen geeft je echt motivatie om door te doen, een zeer mooie erkenning! heb heel hard gewerkt en als je dan zo wordt beloond, dan kan het niet meer beter!!

Je had nochtans zware concurrentie van o.a. Brahim en Kaye Styles. Verrast het jou dat het publiek toch massaal voor jou stemde?

ja had echt wel gedacht dat kaye het ging halen door zijn immense populariteit sinds eurosong. Ik ben zeer blij dat de mensen, de fans op mij gestemd hebben.

Je maakte het voorbije jaar niet alleen muziek. Je presenteerde ook de Turkse Pop idol. Was dit dan niet moeilijk te combineren want je bleef toch gewoon tussendoor op de podia’s staan?

Het was inderdaad niet simpel, maar heb er toen echt van genoten om ieder weekend naar Turkije te gaan. Het was echt een avontuur. super leuk, maar vermoeiend en zeer zwaar. Heb geen spijt dat ik het gedaan heb, heb zeer veel geleerd.

Het Vlaamse publiek is dus duidelijk wild van je. Heb je voor hen de komende maanden nieuw materiaal in petto?

Ik wil nogmaals even zeggen dat ik heel blij ben dat de fans mijn muziek appreciëren, dat is echt een wauw-gevoel. In 2007 een nieuw album, hier kijk ik echt naar uit..Surprise surprise :-)

Tot slot. Je hebt nu Turkse Pop Idol gepresenteerd, een TMF award in ontvangst mogen nemen. Wat is het volgende of waar droom je nog van?

ooh ik droom ervan dat ik steeds muziek kan blijven maken en dat ik mijn fans blijf verrassen met nieuwe dingen. ik hou van uitdagingen en ik leer graag.

Alvast bedankt voor de reactie en proficiat met je TMF award Hadise. We wensen jou alvast veel succes in je verdere carrière.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: