Op zaterdag 14 oktober 2006 wordt de rode loper van het Antwerpse Sportpaleis nog eens grondig gestofzuigd om een stoet ‘celebs’ te ontvangen voor de TMF Awards, de onbetwiste hoogmis der Belgische Music Awards. De kaartverkoop voor deze 8ste editie start op 22 juli 2006. Vanaf dit jaar kan de digitale TMF-kijker tickets via Telenet Digital TV bestellen. Een primeur voor België.

Alle info over de ticketverkoop vinden geïnteresseerden vanaf 22 juli op de website www.tmfawards.be. Vanaf 1 augustus zijn hier ook alle laatste nieuwtjes over de TMF Awards terug te vinden. En kijkers kunnen er bepalen wie dit jaar in aanmerking komt voor een nominatie. Op 1 september wordt de uiteindelijke genomineerdenlijst bekendgemaakt op Nomination Day. Er zijn 12 categorieën, waaronder de nieuwe categorieën ‘Best Alternative’ en ‘Best Live’.

TMF Awards
Zaterdag 14 oktober 2006
Sportpaleis Antwerpen
Inkom: vanaf € 20 (excl. servicekosten).
Ticketverkoop start op 22 juli.
Tickets zijn te verkrijgen via 0900/260.60 (€ 0.45/minuut).

Telenetklanten kunnen bestellen via www.telenet.be of via de rode knop op Telenet Digital TV. De eerste 2500 Telenetklanten die zo bestellen genieten een korting van 4€.

Telenet en Base mogen zich trotse sponsors van deze glamour & glitter noemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: