De Nederlandse band Kane heeft inmiddels het Sportpaleis podium Verlaten. De band die inmiddels al meer als 10 jaar bestaat, maakte wel een stevige indruk, maar het is hoog tijd voor Win For Life TMF awards 2008 nummer 5 en 6 en dat zijn die van “best new artist”. Uitreikers van dienst zijn Eline de Munck en Roel van der Stukken, beide schitteren ze op dit moment in LouisLouise op vtm.

Het afgelopen jaar is er heel veel nieuw talent in muziekland opgestaan. Denken we maar aan de Jonas Brothers en Alphabeat en Amy McDonald, maar de award voor “best new artist” ging naar Kat de Luna. De jonge dame dankte haar volledige entourage en natuurlijk het uitzinnige publiek.

Ook in Vlaanderen is veel nieuw talent opgestaan. Zo kwamen het afgelopen jaar onder andere de Black box revelation, Freaky Age en Nelsen aan de oppervlakte. Spijtig genoeg geen award voor hen, maar wel voor de jongens van The Ditch, die trouwens compleet verrast waren met hun overwinning. Karen Damen kan trots zijn op haar Anthony, hij brengt een TMF award mee naar huis vanavond. (DV)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: