Het afgelopen jaar verschenen weer een hele hoop CD op de markt, maar wie maakte nu het beste album van 2008? Volgens de TMF-kijker is dat coldplay met “viva la vida” internationaal en Milk Inc met “forever” nationaal. Zij mochten hun trofee in ontvangst nemen uit handen van stijlgoeroe yani en ex-vj Katja Retsin.

Voor Coldplay was dit de eerste award van de avond, maar Chris Martin en co konden vanavond niet aanwezig zijn wegens hun Europese tournee. De TMF-kijker verkoos “vive la vida” boven “pretty odd” van Panic at the disco, “Jonas Brothers” van de Jonas Brothers en “Riot!” van Paramore.

Ook in Vlaanderen verschenen vele schitterende albums. Denken we maar aan “free” van Kate Ryan of “III” van Nailpin. Of wacht dachten we van “Vantage point” van dEUS? Allemaal superplaten, maar de TMF-kijker verkoos “forever” van Milk Inc tot het beste album van 2008. Voor Regi & Linda onmiddellijk de derde TMF award van 2008 en daarmee lijken ze nu al de grootste winnaars van de avond te worden. (DV)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: