Morgen, woensdag 19 september 2018, spelen Real Madrid en AS Roma hun eerste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Romeinen zakken af naar het Estadio Santiago Bernabéu en nemen het op tegen de Spaanse topclub en titelverdediger Real Madrid. De wedstrijd is woensdag 19 september live te volgen om 20.35 bij Q2, op Q2.be en via de Q-app vanaf 20.35.

AS ROMA STAAT VOOR MOEILIJKE OPDRACHT IN HET ESTADIO SANTIAGO BERNABÉU

In deze wedstrijd speelt de titelverdediger en Champions League-recordhouder Real Madrid tegen de halve finalist van vorig seizoen AS Roma. De laatste keer dat de Italianen konden winnen in Bernabéu is tien jaar geleden. Bij Real is het uitkijken of Thibaut Courtois ook zal spelen in de Champions League. Real begint aan een nieuw tijdperk: zonder Cristiano Ronaldo en succescoach Zinedine Zidane. Bij Roma vertrok Radja Nainggolan naar Inter, doelman Alisson Becker naar Liverpool. Justin Kluivert kwam dan weer van Ajax naar Rome.

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Gilles De Bilde. Peter Morren zit in de studio met Jonas De Roeck, de beloftencoach van Anderlecht.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE GROEPSFASE REAL MADRID – AS ROMA OP WOENSDAG 19 SEPTEMBER OM 20.35 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over