Op zaterdag 9 maart 2024 brengt Tinlicker een nieuwe liveshow naar de Gashouder in Amsterdam. De ticketverkoop start op vrijdag 29 september om 11:00 via ticketmaster.nl

Tinlicker is een Nederlandse elektronische muziekact, bestaande uit Micha Heyboer (Drums, Keys) en Jordi van Achthoven (Drums, Keys).

Tinlicker bracht hun eerste studioalbum 'This Is Not Our Universe' uit in 2019. Het album werd geprezen door onder andere Billboard, DJ Mag en BBC Radio 1. Een reeks goed ontvangen EP's en singles volgde, waaronder remixes voor Alt-J, Kosheen en Deadmau5, hun Beatport #1 edit van Robert Miles' 'Children' en hun met goud en platina bekroonde nummer 'Because You Move Me' samen met Helsloot.

Met hun tweede album, uitgebracht in 2022 en genaamd 'In Another Lifetime', presenteert Tinlicker een gloednieuw hoofdstuk waarin ze hun persoonlijke en artistieke groei laten zien. Het bevat nummers met Nathan Nicholson (The Boxer Rebellion), Jamie Irrepressible (Röyksopp) en 'Rebirth' samen met Hero Baldwin. Ook in 2022 was hun nummer 'Hypnotised' het officiële openingsnummer van de nieuwe fabriek van Tesla in Texas en bereikte hun nummer 'Because You Move Me' platina in Duitsland, drievoudig platina in Zwitserland, drievoudig goud in Oostenrijk, platina in Frankrijk, goud in Canada en goud in hun thuisland Nederland.

Het jaar 2023 stond voor Tinlicker in het teken van het geven van concerten. Ze begonnen bij Eurosonic, gevolgd door shows in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Australië. In 2024 brengt Tinlicker tijdens hun Europa Tour een nieuwe liveshow naar zalen in onder andere Berlijn, Praag, Parijs, Copenhagen en Londen.

Tinlicker - European Tour 2024
Zaterdag 9 maart, 2024 | Gashouder, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €33,60 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/Tinlicker
De kaartverkoop start vrijdag 29 september 11:00 via www.ticketmaster.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over