Op vrijdag 25 augustus nemen “de Hollandse en de dikke” – zoals ze zichzelf noemen – het roer van 2 Meisjes op het Strand over. Een topcombi volgens Josje Huisman en de zwangere Tine Embrechts zelf, die elkaar voor de opnames nauwelijks kenden. In de tweede aflevering van 2 Meisjes op het Strand kondigen zij enkele muzikale knallers aan en duiken ze de backstage in, samen met o.a. Raymond van het Groenewoud, Niels Destadsbader en K3.

Maar liefst 13.000 muziekliefhebbers tekenden present voor de tweede opname van 2 Meisjes op het Strand. Onder een stralende zon genoten zij van de grootste zomerhits van vroeger en nu. Ook de grote Raymond van het Groenewoud, auteur van Twee Meisjes, maakte graag zijn agenda vrij om zijn klassieker nog een keer te brengen op het strand van Oostende. Daarnaast is er ook het verrassende duet van Niels Destadsbader en Laura Tesoro, die een heel eigen versie brengen van Thinking Out Loud van Ed Sheeran.

egi – Where Did You Go (Summer Love)
Nathalie Meskens – Master Blaster
Raymond van het Groenewoud – Twee Meisjes
Laura Tesoro – Higher
K3 – Pina Colada
Soulsister – Tell Me What It Takes
Van Echelpoel – Sinds Nen Dag Of 2
Bart Peeters & K3 – Tele Romeo
Niels Destadsbader & Laura Tesoro – Thinking Out Loud
Raymond van het Groenewoud & alle meisjes – Meisjes

Dat er naast het podium minstens evenveel fun wordt gemaakt als erop, staat vast. Niels Destadsbader en Regi cruisen samen richting Klein Strand, de dames van K3 maken een verfrissende pina colada klaar en Nathalie Meskens, Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Gers Pardoel strijden in een quiz voor de titel ‘grootste Madonna-kenner’. Sandra Bekkari, die de artiesten tussendoor op een lekkere maaltijd trakteerde, verklapt bovendien op wie ze in haar jeugd stiekem verliefd was. En Raymond van het Groenewoud doet uit de doeken waarom hij steevast ‘wauw’ denkt als hij de naam ‘Bart Peeters’ hoort.

De uitzendingen van 2 Meisjes op het Strand zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: