De populairste songs meezingen. De hits van het moment meejoelen. Nieuwe muzikale acts ontdekken. Uit de bol gaan op trendy muziek. Topartiesten uit binnen- en buitenland die samengebracht worden op één podium. De ongedwongen sfeer en de aanstekelijke ambiance van Blankenberge. Dat is ‘Tien Om Te Zien’ in een notendop.

Anne De Baetzelier en Elke Vanelderen geven vanaf 4 juli 2007 de hele zomervakantie lang afspraak aan de jachthaven van Blankenberge voor een nieuw seizoen van ‘Tien Om Te Zien’. Net zoals vorig jaar kondigt Anne de artiesten aan en laat Elke u proeven van de sfeer in de backstage van ‘Tien Om Te Zien’.

Deze zomer wordt er naar goede gewoonte ook een TOTZ Trofee uitgereikt. In de eerste vier afleveringen worden telkens drie genomineerde songs voorgesteld. De kijkers stemmen hun favoriet naar de halve finales, die in afleveringen 5 en 6 tegen mekaar uitkomen. De artiesten die de halve finales “overleven”, stappen in aflevering 7 voor de laatste keer in de muzikale arena en dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

TOTZ in HD en interactief via iWatch
Dit jaar worden de afleveringen van ‘Tien Om Te zien’ in high definition uitgezonden. HD-kijkers zullen dus nóg meer kunnen genieten van de muzikale acts die in Blankenberge de temperatuur op en rond het podium de hoogte injagen. De affiche van de 1ste uitzending –woensdag 4 juli 2007- is er alvast één om U tegen te zeggen: Dean, Natalia, Stan Van Samang, Belle Perez, Udo, Thor, Laura Lynn en Frans Bauer.

Voor de abonnees van Belgacom TV gaat de muzikale fiësta op iWATCH gewoonweg door na de uitzending op VTM. Zij worden elke week door een andere artiest meegenomen naar de backstage voor een miniconcert, dat helemaal unplugged is. Inderdaad, elke woensdag brengt een andere zanger exclusief op iWATCH drie akoestische nummers. Latina queen Belle Perez bijt op 4 juli 2007 de spits af en de week erop gaat Mama’s Jasje unplugged.

De kijkers van deze unplugged-sessies worden ook uitgenodigd om telkens hun favoriete song per artiest door te geven. Aan het einde van de rit worden de negen uitgekozen liedjes samengebracht in een ‘Tien Om Te Zien Unplugged’-special, die na de zomer wordt uitgezonden op VTM. Laat er geen twijfel over bestaan dat dit de meest interactieve applicatie is die Vlaanderen ooit gezien heeft.

Tien Om Te Zien: nieuw seizoen vanaf 4 juli 2007, elke woensdag op VTM. Terugkijken kan wanneer je maar wil en dat via iWatch. Je kan er trouwens ook de Tien Om Te Zien-hoogtepunten van de voorbije 18 jaar bekijken, een absolute aanrader!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: