Het populaire café-chantant "Hotel Vocal" in het Fakkelteater bestaat dit seizoen 10 jaar. Dit wordt gevierd met een heus festival. Drie weekends op rij staan er drie verschillende shows op het programma met bekende gasten als Jelle Cleymans, Ann Van den Broeck, Luc Caals, Daisy Thys, Anne Mie Gils en Hans Peter Janssens. Bovendien is er speciaal voor de gelegenheid een live-CD opgenomen, een prachtige terugblik op tien jaar Hotel Vocal.

Drie onweerstaanbare thema's: revue, symfonie en glamour.

Gastheer Sam Verhoeven nodigt in december elk weekend bekende muzikale gasten uit op het podium van de Rode Zaal van het Fakkelteater tijdens de eerste editie van "Hotel Vocal Festival". Elk weekend een nieuwe show, begeleid door een groot live orkest en met de crème de la crème van de Vlaamse showbizz.

HOTEL VOCAL REVUE met Luc Caals & Hans Peter Janssens

5, 6 en 7 december 2014

Topkomiek Luc Caals en topzanger Hans Peter Janssens bijten de spits af tijdens het eerste weekend van "Hotel Vocal Festival". Een topprogramma met een vleugje humor, een vleugje musical, een vleugje klassiek en een vleugje Sinterklaas al dan niet met Zwarte Piet. Het zevenkoppig live orkest staat onder leiding van Pol Vanfleteren. U maakt kennis met Old MacDonald en een verloren gelopen kuisvrouw maar ook met tophits van André Hazes en musicalnummers uit "The Man Of La Mancha" en "Martin Guerre" Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de ....

HOTEL VOCAL IN SYMPHONY met Jelle Cleymans & Anne Mie Gils

12, 13 en 14 december 2014

Het tweede programma tijdens "Hotel Vocal Festival" wordt heel bijzonder. Maar liefst 12 muzikanten - inclusief strijkkwartet - zullen Jelle Cleymans, Anne Mie Gils en Sam Verhoeven begeleiden.

Nederlandstalige kleinkunstpareltjes worden afgewisseld met Franse chansons, cabaret en crooners. Maar ook musical zal aan bod komen in dit symfonisch programma. Anne Mie Gils zal een unieke sneak-preview geven van een nieuwe musicalproductie die pas in 2016 in première zal gaan...

HOTEL VOCAL GLAMOUR met Daisy Thys, Ann Van den Broeck & verrassingsact

19, 20 en 21 december 2014

"Hotel Vocal Festival" wordt afgesloten met een Glamour editie! Niemand minder dan Daisy Thys en Ann Van den Broeck zullen de diva's van dienst zijn in deze Festival finale. Verwacht u aan glitter en glamour, een knallende verrassingsact, maar ook aan intieme songs gezongen door Vlaanderens beste stemmen. Start uw feestdagen goedgeluimd dankzij "Hotel Vocal Glamour"...

Live CD Hotel Vocal Live sessie

Op 28 september 2014 verscheen er naar aanleiding van 10 jaar "Hotel Vocal" zelfs een heuse live CD, met als titel: "Hotel Vocal Live Sessie". Deze is een echt collectors item voor de fans van HOTEL VOCAL. Er zijn o.m. covers te horen van “Feeling Good”, “Verloren hart, verloren droom”, “Amigos para siempre”, enz. Deze CD is samen met een souvenirbrochure verkrijgbaar tijdens de voorstellingen van "Hotel Vocal Festival".

Sinds 2005 is Sam Verhoeven gastheer van dit populaire café-chantant. Elke zondagmiddag ontvangt hij muzikale gasten in het Theatercafé van de Rode Zaal. De afgelopen jaren passeerden talloze artiesten de revue, waaronder Free Souffriau, Jelle Cleymans, Nicole & Hugo, Daisy Thys, Luc Caals, Ann Van den Broeck, Barbara Dex en vele anderen. "Hotel Vocal" staat garant voor muzikale kwaliteit, maar ook voor een ongedwongen vrolijke sfeer. Het Fakkelteater startte in 2002 met dit format, de eerste jaren was David Davidse gastheer van dienst en sinds 2005 is dit Sam Verhoeven. Sinds 2005 werden meer dan 200 voorstellingen gespeeld, onderverdeeld in meer dan 75 verschillende programma's.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hotel Vocal
Datum: 
4, 5, 6, 12, 13, 14, 19, 20 en 21 december 2014
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over