Vanaf vandaag kunnen er tickets besteld worden voor de 9de editie van I love the 90’s - The Party, die op zaterdag 9 april 2016 (tijdens het laatste weekend van de Paasvakantie) in de Ethias Arena te Hasselt plaatsvindt. Met vele duizenden concertgangers jaar na jaar, is I love the 90’s - The Party nog steeds de grootste 90’s party van Europa. “We merken dat de mensen jaar na jaar vroeger hun tickets bestellen. Niemand wil immers op het einde nog het risico lopen om geen ticket te hebben voor één van de leukste 90’s feestjes van het jaar. We gaan ook nu weer voor een ijzersterke affiche”, zegt concertorganisator Kris Bloemen van Benelive Entertainment.

Tickets voor I love the 90’s - The party op zaterdag 9 april 2016, kan je reserveren via www.ilovethe90s.be. De eerste 500 ticketkopers maken bovendien kans op een Vip Gold ticket-upgrade. In de loop van de komende maanden worden ook de eerste artiestennamen bekendgemaakt.

Meer info op www.ilovethe90s.be

Hier kan je de after-movie van de editie van dit jaar nog even herbekijken. http://www.ilovethe90s.be/nl/nieuws/aftermovie/28/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
I love the 90’s 2016
Datum: 
Zaterdag 9 april 2016
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over