Vanaf dinsdag 16 december staat The Sound of Music weer op de planken van de Stadsschouwburg Antwerpen en de Capitole Gent.

Binnen minder dan een week vindt pas de eerste voorstelling plaats maar ondertussen loopt de ticketverkoop als een trein. Al meer dan 35.000 mensen boekten hun stoeltje om te genieten van deze onverwoestbare klassieker. Heel wat voorstellingen zijn al uitverkocht of zijn al aan de laatste plaatsen toe. Op 4 januari valt definitief het doek, dus wie deze musical niet wil missen, kan er beter haast achter zetten.

De druk bij Kürt Rogiers, die zijn musicaldebuut maakt, Charlotte Campion en de hele cast van The Sound of Music is hoog maar ze genieten met volle teugen van deze rollercoaster.

The Sound of Music

'The Sound of Music' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Maria Rainer, een kloosternovice die in de jaren 1930 op het gezin van de ongelukkige kapitein von Trapp gaat passen. Na verloop van tijd kan zij niet alleen het vertrouwen van de zeven kinderen winnen, maar ook het hart van de kapitein. Hij durft weer te genieten van het leven, maar kan de nazi-dreiging niet buiten de muren van zijn landgoed houden. Als hij weigert zijn dienst in het leger op te nemen, bedenkt het gezin een vluchtplan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: