De dagen worden korter en kouder en iedereen weet wat dat betekent: Sinterklaas is op komst! Naar ondertussen zeer goed gewoonte (27ste jaargang) viert de goedheilig man zijn verjaardag in Sint-Niklaas al tijdens de laatste twee weekends van november op de Grote Markt, en dit tijdens het spectaculaire circusfestival ‘Sint in de Piste’.

Vliegende, jonglerende, zwevende en balancerende wereldacts vullen de grootste circustent van Europa in dit circus met een moderne twist, en dat alles onder het toeziende oog van de Sint en zijn Pieten! Er is plek voor heel wat interactie en samen met het publiek zingen zij ook de allerbekendste Sinterklaasliedjes. Vuur, trampolines, paarden, prachtige kostuums, eensprookjesachtige belichting, een groot live circusorkest, een showballet, een goodiebag voor alle kinderen en nog tal van verrassingen zorgen samen voor een totaalbeleving voor het ganse gezin. De hoge kwaliteit, gekoppeld aan de zeer democratische ticketprijzen (€12 - €15, incl. reservatiekosten), maken van ‘Sint in de Piste’ met recht en rede ‘Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen'. Tickets & info: www.sintindepiste.be

‘Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen’ in de grootste circustent van Europa!

Unieke wereldacts én Belgische wereldklasse
Niet enkel de tent is van wereldniveau, ook de artiesten zijn van een exclusieve klasse. De acts zijn allemaal internationale grootheden met naam en faam (check HIER), maar in een uniek spektakel als dit, gebracht in België, mocht een act van Belgische bodem natuurlijk niet ontbreken!

Kaat Dumarey (22 jaar, Ichtegem) – Evenwichtskunstenares

Met trots plaatst ‘Sint in de Piste’ ook Belgisch talent in de circusarena. Kaat is een gewoon meisje van Vlaamse bodem, maar haar niveau is van wereldklasse. Deze inmiddels jonge vrouw uit Ichtegem kaapte in 2014 een bronzen medaille weg op het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Maar daar bleef het niet bij. In 2015 won ze met haar team maar liefst driemaal goudop de eerste Europese Spelen in Bakoe. Het gouden trio bleef verder ‘knallen’ en ze schopten het zelfs tot in de finale van Belgium’s Got Talent. Ook alleen weet ze meer dan haar mannetje te staan. Van 2017 tot 2019 reisde Kaat de wereld rond met het wereldvermaarde Cirque de Soleil. Nu breit ze een vervolg aan haar kleurrijke carrière en verbaast graag jong en oud tijdens haar evenwichtsact bij ‘Sint in de Piste.’

‘Sint in de Piste’ behoort tot de grootste circusfestivals in Europa. Het is een anderhalf uur durend spektakelprogramma waarbij klassiek circus in een modern jasje wordt gestopt. Een onvergetelijk feest voor het ganse gezin, waarop natuurlijk ook dit jaar de goede Sint en vele Pieten opnieuw van de partij zullen zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sint in de Piste
Datum: 
20, 21, 27, 28 november 2021
Locatie: 
Grote Markt Sint-Niklaas

Reservatie:

Meer over