De voorverkoop voor Graspop Metal Meeting 2014 begint al aardig op kruissnelheid te komen. Wie het festival wil bijwonen, kan daarom beter niet te lang meer wachten om zijn/haar ticket te bestellen. Festivaltickets, zowel voor het hele weekend als voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn nog steeds beschikbaar via http://www.graspop.be/tickets.

Alle festivalgangers met een combiticket hebben al vanaf donderdag 26 juni toegang tot de Metal Plaza. Festivalgangers met een dagticket hebben enkel toegang op de dag waarvoor hun ticket geldig is, meer bepaald op vrijdag, zaterdag of zondag. Er worden geen dagtickets verkocht voor donderdag 26 juni.

Extra staanplaatsen voor Metal Town

Wie wil overnachten op Metal Town, raden we aan om nu al een plaats te reserveren. De eerste 350 staanplaatsen voor Metal Town zijn de deur uit. We hebben daarom beslist om 150 extra staanplaatsen beschikbaar te maken.

Ook dit jaar is Metal Town weer de perfecte oplossing voor bezoekers die, na een dag vol muzikaal geweld, rustig en comfortabel enkele uurtjes willen slapen. Je kunt er overnachten in een festihut of gewoon een kampeerplaats huren voor je mobilhome, caravan of tent. Metal Town ligt op 1 km van het festival en dankzij de pendelbussen, die op regelmatige basis rijden, zijn zowel het festivalterrein, het centrum van Dessel als het station van Mol goed en snel bereikbaar.

Net als vorige jaren kunnen de bezoekers van Metal Town gebruik maken van een hele reeks faciliteiten om hun verblijf nog aangenamer te maken. Zo is er de ontbijttent, waar je terecht kunt voor ontbijt van 8u tot 12u en op vraag van vele gasten voorzien we vanaf dit jaar een kraam waar je een frietje, pasta of pizza kunt eten. In de bar (elke dag open van  08:00 tot 02:00) kun je gekoelde dranken kopen.

Voor de bewoners van Metal Town wordt een sanitaire cluster voorzien met warme douches en toiletten met stromend water. Om de lange wachtrijen in de ochtend in te perken, worden er meer toiletten voorzien dit jaar. Er is ook een aangepast toilet en speciale douche voor rolstoelgebruikers. Voor meer info over Metal Town: www.graspop.be/info/metaltown

Festivalgangers die niet in Metal Town overnachten, kunnen terecht op de festivalcamping. Die ligt vlak naast de Metal Plaza en is toegankelijk voor alle festivalgangers met een tent. De toegang tot de camping is immers inbegrepen in elk festivalticket. Meer info over de camping: http://www.graspop.be/info/camping

Graspop Munten nog beschikbaar tot 1 mei

Eten en drinken op het festival worden betaald met Graspopmunten. Eén Graspopmunt kost op het festival 2,50€. In voorverkoop zijn de munten te verkrijgen voor € 2,35/munt. Doe je voordeel en koop nu je voorraad Graspopmunten in voorverkoop. Maar opnieuw, wacht niet te lang want op dit eigenste moment zijn er nog maar 5000 pakketten beschikbaar en op donderdag 1 mei wordt de verkoop onherroepelijk stopgezet!

Als VIP naar het festival

Wie als VIP naar het festival komt, krijgt bij aankomst een mooie goodybag met onder meer de festivalgids, en een hapje en een drankje in de VIP-lounge. In de VIP-lounge kun je rustig nagenieten van een zware dag headbangen. Je vindt er een schaduwrijk terras met zitplaatsen (met uitzicht op beide mainstages), toiletten, muntautomaten en bar. Misschien loop je er ook wel enkele artiesten tegen het lijf. Meer info over het VIP-arrangement: http://www.graspop.be/tickets

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Graspop Metal Festival
Datum: 
27- 28- 29 juni 2014
Locatie: 
Dessel

Reservatie:

Meer over