Net wanneer Femke denkt dat ze een toekomst kan beginnen opbouwen met Tim, ontdekt ze dat ze zwanger is ... van Peter. Na een bezoek aan Judith neemt Femke een moeilijke beslissing: ze kiest voor Tim en overweegt een abortus. Tim hoeft dat nooit te weten. Op de dag van het huwelijk van Peter en Peggy herpakt ze zich om haar rol als getuige en beste vriendin van Peggy zo goed mogelijk te vervullen.

Peggy is tegen dan één vat vol zenuwen, en heeft advies nodig van Femke: moet ze wel trouwen? Femke slikt haar twijfel in en begeleidt Peggy naar het altaar. Daar staat Femke oog in oog met Peter. Intussen komt Tim thuis, waar hij de zwangerschapstest van Femke aantreft. Zijn wereld stort in; hij beseft dat hij onmogelijk de vader kan zijn. Op het moment dat Peter en Peggy elkaar hun jawoord geven, krijgt Femke een berichtje van Tim: hij weet het, maar Femke kan nergens heen.

De waarheid komt aan het licht
Na hun vrijlating zinnen Frank en Eddy op wraak. Gewapend met een dossier van hun advocaat laten ze Bram en Jana zien dat Luc al lang op de hoogte was van de fraude en hen verplichtte om verder te doen. Meer nog, dat Luc diegene was die de namaakboiler meegaf aan Bram. Bram is woedend, en Jana is in shock. Tibo moet machteloos toekijken hoe zijn dochter opnieuw in elkaar stort. En Luc heeft er weer een paar nieuwe vijanden bij ...

Frank en Eddy zijn aangedaan door de reactie van Jana en Bram en willen het er niet bij laten: ze gaan Luc een lesje leren. Terwijl de kerk stilaan volstroomt met genodigden voor het huwelijk van Peter en Peggy, muizen ze er stilletjes onderuit om Luc eens goed hun gedacht te gaan zeggen. Luc staat klaar om te vluchten en wacht op zijn zoon Lowie. Met lood in zijn schoenen begint Lowie dan toch in te pakken. Tot Jana, op zoek naar Luc, helemaal overstuur bij Lowie binnenstormt. Ze licht hem in over Lucs rol in de fraudezaak. Lowie weet meteen wat hem te doen staat.

Akelige ontdekking
Tijdens de huwelijksviering druppelen een aantal laatkomers binnen, maar tegen alle verwachtingen in verloopt het huwelijk van Peter en Peggy vlot. Wanneer de bruidsstoet buitenkomt en zich een weg baant doorheen de dreef doen ze echter een akelige ontdekking. Vlak voor Sanitechniek ligt het schijnbaar levenloze lichaam van ... Luc Bomans.

Alle betrokkenen kijken naar elkaar, maar niemand zegt een woord. Wie heeft Luc aangevallen? Frank? Eddy? Lowie? Julia? Bram? Jana? Tibo? Iedereen heeft een motief, iedereen had de kans. Iedereen is verdacht...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: