TheColorGrey slaat de handen in elkaar met Romelu Lukaku en Puma voor een uniek muzikaal project. Lukaku werkt samen met zijn jeugdvriend TheColorGrey aan een track over de jaren die hen gevormd hebben.

Sportmerk PUMA heeft samen met TheColorGrey en PUMA ambassador Romelo Lukaku de track “New Levels” gereleased waarin een hommage wordt gebracht aan Lukaku’s moeilijke jeugd en zijn weg naar de top.

Het project maakt deel uit van PUMA’s inspanningen om voetbalfans te bereiken, zowel op als van het voetbalveld, en een diepere kijk te bieden in de rijke cultuur die de sport omringt.

Bekijk hier de videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=9la44SUutJM&feature=youtu.be&eml=2018Nov...

Lukaku is één van ‘s werelds beste spitsen die desondanks zijn jonge leeftijd nu al de all time topscoorder is bij de Rode Duivels. Hij steekt zijn liefde voor hip-hop niet onder stoelen of banken en de muziek dient hem als een constante bron van inspiratie.

Hij koos zijn vriend en muzikant ‘TheColorGrey’, een jonge hip-hop en urban artist, om samen te werken aan een muzikaal project dat het verhaal vertelt van hun moeilijke jeugd. De vrienden werkten nauw samen aan de track en ‘TheColorGrey’ werkte aan de lyrics die een hommage brengen aan hun jeugd en de opmars van ‘The Streets To The Palace’.

PUMA blies dit project leven in samen met Bleacher Report.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over