Ein-de-lijk. We mogen weer spelen. We mogen weer losgaan op een podium. En vooral: we mogen ons publiek terug een heerlijke avond bezorgen. En of we dat gemist hebben! De Studio Guga theatertournee "Ongehoord" gaat op 11 september opnieuw van start en daar zijn nu ook ein-de-lijk tickets voor te koop.

Alle speeldata en tickets zijn te vinden op https://studioguga.be/speellijst/ We geven je graag al een voorsmaakje om in de sfeer te komen:

Op 11 december wordt de show opgenomen voor DVD en TV in de Gentse Capitole, dus wie daar graag bij wil zijn, verzilvert best snel een ticketje!

Vadrouille (inspired by Tourist LeMC feat. Wally)

Guga is zo blij dat hij terug kan gaan optreden, dat hij maar meteen besloot om een nieuw nummer uit zijn mouw te schudden, deze keer geïnspireerd door Tourist LeMc feat. Wally. Het werd een nostalgisch nummer over liefde en heimwee naar je thuisstad, geheel in de stijl van de Antwerpse stadstroubadour. "Vadrouille" verschijnt op 17 september op Spotify en andere streamingsplatformen. Hou zeker ook de social media in de gaten, want daar zouden we al eens een videoclip durven droppen.

Je kan het volledige "Ongehoord" album uiteraard nog steeds hier beluisteren.

Gugaruns

Ondertussen staan ook alle Gugaruns online! De sportievelingen onder ons kunnen nog tot 30 september gaan lopen met aanmoedigingen van Guga in de persoon van allerlei Vlaamse bekendheden in de oren. Ga je voor de Tous Ensemble Run, Le Tour De Guga, Knaldrang of toch liever een Lifestyle Run?

Check www.gugarun.be en trek je loopschoenen al maar aan!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over