Theatertainment, opgericht door bezielers Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren, is een referentie als productiehuis in de sector voor Vlaams volkstheater met een hoog entertainment gehalte. Zij staan in voor de creatie, productie en het in de markt zetten van succesvolle komedies en shows voor een groot en breed publiek. Naast Theatertainment zijn Nico en Dirk ook de oprichters van Ticketbalie, de ticketagent van o.a. Theater Elckerlyc. Van dit gezellig Stadstheater zijn ze ook sinds 2013 de exploitant en concessiehouder. Ambitieuze bedrijven die Cathy De Wilder hebben aangetrokken om vanaf 15 mei het team te vervoegen als Marketing Manager.

Cathy De Wilder begon haar carrière in 2003 als marketeer voor live entertainment. Iets wat ze tot op vandaag nog steeds met veel passie doet. Grote nationale en internationale projecten zoals Cirque du Soleil, Körperwelten, Mozart! – de Musical, Nitro Circus Live, Beauty and the Beast, Titanic – the Artifact Exhibition en Floraliën Gent werden met succes in de Belgische markt gezet en lokten samen meer dan 1,5 miljoen bezoekers. In 2017 behaalde ze het bachelor diploma rechten aan UAntwerpen en recent ging ze een samenwerking aan met Françoise Carlier, advocaat gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht voor creatieve sectoren.

Toen Dirk en Nico me vroegen om hun team te versterken heb ik niet lang getwijfeld. Na 16 jaar als marketeer voor de grootste producties, expo’s en spektakels te hebben gewerkt, is het nu tijd om te lachen! En dat in het plezantste theater van ’t stad!Cathy De Wilder (Focus-Projects)

"We kijken er enorm naar uit om samen met Cathy De Wilder onze doelen en doelgroepen nog helderder te bepalen en leren kennen, zodat ons artistiek aanbod daar perfect op afgestemd wordt. Kwaliteit van de bovenste plank, zodat het publiek steeds tevreden blijft terug komen en verrast wordt. Dat blijft altijd het ultieme streven. Kijk maar naar het succes van de Winterrevue die opnieuw een plaats op de kaart kreeg in ons Stadstheater Theater Elckerlyc. Daar ligt onze focus, maar er is meer... Ook de omkadering, het onthaal, het vip arrangement, het interessante aanbod voor bedrijven en groepen, zeg maar het hele pakket! Dit vraagt elke keer opnieuw om een kritische denkoefening om onze werking en ons aanbod nog meer te optimaliseren." Dirk Van Vooren (Theatertainment)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: